Verksamhet

Verksamhetsutvecklare

img_20161214_224210

Linn Alenius
linn.alenius[a]winnet.se
0707-82 74 14

Linn har en masterexamen i genusvetenskap från Lunds Universitet och har lång erfarenhet av arbete med jämställdhetsintegrering i  kommunala och ideella verksamheter.  Linn har startat och drivit flera  projekt med fokus på praktiskt  normkritiskt jämställdhets- och inkluderingsarbete och gjort många uppdrag för utbildningssektorn.

j9r4zltq

Matilda Kullebjörk
matilda.kullebjork[a]winnet.se
0707-82 74 12

Matilda är föräldraledig till hösten 2017.

Matilda har en masterexamen i genusvetenskap från Lunds Universitet med fokus på utvecklings- och förändringsarbete. Hon arbetar med jämställdhetsstatistik, analysarbete, och metoder och stöd för jämställdhetsintegrering, bland annat i projektansökningar.

Projektledare

marco
Marco Zamorano-Tóth
marco.zamoranototh@winnet.se
0707-82 14 55

Marco är genusvetare och historiker och arbetar som projektledare för projektet Jämställdhetsverkstan. Marco har tidigare arbetat som samordnare för Män för Jämställdhets projekt Killfrågor samt som extern utbildare på samma organisation.

Medlemskommunikatör

Fil 2017-05-03 08 51 19

Amanda Mogensen
amanda.mogensen@winnet.se
0709-72 14 16

Amanda är kommunikationsstrateg och har lång erfarenhet av att jobba med inkluderande kommunikation som en del av så väl organisations- som verksamhetsutveckling inom både ideell och privat sektor. Hon kommer senast från kulturhuset Mejeriet där hon var biträdande verksamhetsledare.

 

Praktikanter

edf

Swati Sawant
swati.sawant@winnet.se

Swati gör praktik inom Winnet Skåne som en del av programmet Carpe Sofia på IKF Malmö. Swati är ingenjör och har en international Master’s degree inom Leadership and Organization från Malmö Högskola. Swati har erfarenhet av arbete med dataanalys, implementering av strategier och projektledning.

karin
Karin Blomstrand
karin.blomstrand@winnet.se

Karin läser på kandidatprogrammet i genusvetenskap vid Lunds Universitet och har gjort sin praktiktermin hos oss på Winnet Skåne. Karin har skrivit en rapport om könssegregering i utbildning och på arbetsmarknaden.